Om Torp Maskin

Torp Maskin ble etablert i 1978 som et landbruksverksted. Firmaet har utviklet seg til å bli en av de ledende innen kombinasjonen brukte og nye traktorreservedeler. I tillegg finnes et stort utvalg av rekvisita og tilbehør i sortimentet.


Torp Maskin er også importør for Landini traktorer, samt utstyr og redskap til disse i de fleste varianter. Reservedeler blir importert direkte fra forskjellige land rundt om i Europa, og vi kan derfor selge våre varer til konkurransedyktige priser.
Vi selger også traktorhjul, dekk, felger, samt tvillingmontering - som vi importerer selv. Foruten å lagerføre nye deler, hugger vi også brukte traktorer.


Vi forsøker å levere delene samme dag som ordren kommer inn, men pga. demontering kan det gå litt lengre tid med brukt.
Torp Maskin AS er importør til Norge på Zuidberg fronthydraulikk, som er en av de mest solgte i Europa. Foruten dette importeres nye og brukte landbruksmaskiner.
Torp Maskin har for tiden 12 ansatte, som alle gjør deres beste for at du skal få den beste service.

Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Varene du finner i denne nettbutikken er kun et utvalg av det vi har på lager. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke finner det du har behov for, kanskje vi kan hjelpe deg allikevel. Vi jobber kontinuerlig med å utvide sortimentet i nettbutikken, så følg med for nyheter.