Betalingsvilkår

Ved gjennomført kjøp godkjenner man Torp Maskin AS standard betingelser som er gjengitt under. Kjøp av mindreårige kan ikke gjennomføres uten foresattes godkjenning. Kjøp kan kun gjennomføres av personer over 15 år, kredittkjøp kan kun gjennomføres av personer over 18 år.
 

Priser

Priser oppgis eks. mva. All fakturering baseres på de til enhver tid gjeldende priser på ekspedisjonsdagen. Selger forbeholder seg retten til å endre priser, rabatter, konstruksjoner og mål uten varsel. Prisene er basert på underleverandørers tilbud og gjeldende tollsatser, avgifter, råvarepriser og valutakurser. Det tas forbehold om rett til justering i tilfelle endring av disse.
 

Betalingsmåter

 

Kortbetaling

Betaling med Bankaxept, VISA eller Mastercard/Eurocard gjennom BBS nettaxept, som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Med BBS nettaxept har kortkundene de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken.
 

Postoppkrav

Bestillingen betales kontant og/eller med kortbetaling hos transportør ved utlevering. Postoppkrav som servicepakke blir levert til ditt postkontor/ post i butikk. Du varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen. Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning. Sendingen kan spores ved hjelp av sporingsnummeret. Ved postoppkrav vil det komme et oppkravsgebyr på kr 40,-
 

Faktura

For bedriftskunder er det mulig å gjøre avtale om å motta faktura. Det er mulig å søke om dette ved å sende en mail til netthandel@torpmaskin.no og oppgi navn og adresse. Vi gjør oppmerksom på at det vil bli foretatt en kredittvurdering ved søknad om kreditt. Dersom kreditt er innvilget vil faktura bli sendt på mail til oppgitt e-post adresse. Ved papirfaktura tilkommer et gebyr på kr 40,-

 

Kjøp av dekk

Ved kjøp av dekk vil miljøavgift tilkomme i tillegg til beløpet som står oppgitt i handlekurven.
Torp Maskin følger til hver tid statens miljøgebyrsatser.

  • 0" - 16"         10,- eks mva pr dekk.
  • 17" - 22,5"     75,- eks mva pr dekk.
  • 22,6" - 29,9"  300,- eks mva pr dekk.
  • 30" - 39,9"     450,- eks mva pr dekk.